Rijangstcoaching voor automobilisten en motorrijders

Als rijangstcoach help ik u met het zoeken naar de manier waarop u weer met een zeker gevoel op pad durft. Daarvoor begin ik bij de basis: de oorzaak. Hier praten we over, nog voor we in de auto stappen. Als we meer weten over de oorzaak, kunnen we ook beter de oplossing zoeken. Het gaat hierbij vooral om het ervaren dat waar de angst voor is opgebouwd, in de praktijk niet zal voordoen.

Pas wanneer u daar klaar voor bent gaan we op pad. Er is geen pressie.

De gesprekken die we hebben zijn vaak persoonlijk. Ik ga dan ook strikt vertrouwelijk om met alle informatie en gesprekken.

Opleiding en beroepsorganisatie

Naast mijn opleidingen en certificering als rijinstructeur (Bovag, KNMV), ben ik opgeleid door en aangesloten bij de Vereniging voor Rijangtcoaches. Informeer voor u in zee gaat met een rijangstcoach altijd of hij/zij daartoe aanvullend is opgeleid.

Voor wie is coachinggeschikt?

Coaching bij rijangst is voor iedereen geschikt die aan zijn/haar rijangst wil én kan werken. Als de rijangst zo problematisch is dat het voor coaching te vroeg is, zal ik bij de kennismakin adviseren eerst via de medische of psychologische weg de angst te laten behandelen. De eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast.

Contact opnemen met Rijangstcoach Kasius

Waarom Rijangstcoach Kasius?